Zuiderkempen

 46ste Open Kampioenschap van de Zuiderkempen (2020)

/tornooien/zuiderkempen/zk2020 voor stand en uitslagen

COVID 19 maatregelen

Algemeen

Het schaaktoernooi wordt georganiseerd als een binnenevenement met een zittend publiek.

Aanmelden voor het toernooi

De paringen voor elke ronde worden steeds vooraf gemaakt op vrijdagavond omstreeks 18u30. Het is bijgevolg NIET mogelijk om u ter plaatse in te schrijven!

Iedereen bevestigt zijn/haar deelname voor elke ronde afzonderlijk. Dat kan tot 18u op de vrijdag zelf. Elke ronde kunnen nieuwe spelers zich nog inschrijven. Dat doet u door een sms (0472/11 44 15) of een email-bericht (bellenssteven@gmail.com) te sturen naar Steven Bellens met vermelding van de namen van de spelers die u wilt aanmelden. U krijgt steeds bevestiging van uw aanmelding.

De lijst van aangemelde spelers is beschikbaar per ronde via de kalender.

Het dragen van een mondmasker is verplicht.

Respecteer altijd de 1,5 meter afstand.
Rondlopen is niet toegelaten. Enkel drank halen of naar het toilet gaan is toegestaan.
Roken is niet toegelaten.
Ontsmet vaak uw handen, er zal voldoende voorzien ontsmettingsgel voorzien zijn in alle ruimtes.

Wie in de 5 dagen voor het toernooi of tijdens het toernooi ziekteverschijnselen vertoonde of vertoont, dient thuis te blijven om anderen niet in gevaar te brengen.

Wie tijdens of vlak na het toernooi positief test op Covid-19, verwittigt onmiddellijk de organisatoren van het toernooi: bellenssteven@gmail.com of 0472/11 44 15

Personen die tot een risicogroep behoren mogen op 2 borden spelen: een bord voor zichzelf en een bord voor de tegenstander. Deze personen dienen zich tegen 31/8 te melden bij bellenssteven@gmail.com. Zij en hun tegenstanders zullen vervolgens spelen volgens het blinden-principe: elke gespeelde zet aan elkaar mondeling doorgeven. 

Bij het binnenkomen

Zorg dat u weet op welk bord u speelt door vooraf opwww.rokadewesterlo.be/Zuiderkempen de paringen op te zoeken. Deze zullen beschikbaar gesteld worden voor elke ronde vanaf 18u30.

De paringen, uitslagen en tussenstanden zijn beschikbaar online en worden op de speellocatie uitgehangen. Om die te raadplegen, hou rekening met de 1.5m afstandsregel indien er andere spelers in de buurt zijn.

Aan de start van de partij

Er mag geen hand gegeven worden. Een andere vorm van begroeting – elleboogje – is uiteraard wel toegestaan.

Tijdens de partij

U mag het bord enkel verlaten om drank te gaan halen of naar het toilet te gaan.

Na de partij

Het is verboden om een hand te geven.
Noteer de uitslag op uw notatieformulier, onderteken uw blaadje en laat het witte blaadje op het bord liggen. Het eventuele doorslagje mag u meenemen.
Zet de stukken terug in de beginpositie.
Verlaat de toernooizaal. Je kan vrijblijvend in het café nog een drankje consumeren en een babbeltje slaan met je ‘bubbelgenoten’.

Speellocaties

Noorderwijk Parochiecentrum
Ring 27
2200 Noorderwijk
Westerlo Parochiecentrum
Boerenkrijglaan 26
2260 Westerlo
Tel 014 / 54 . 15 . 24
Geel Zaal ’t Wijnhuis
Stationstraat 56
2440 Geel
Tel 014 / 58 . 87 . 71
Mol
Lokaal dienstencentrum in Ten Hove
Jakob Smitslaan 28
2400 Mol
Tel 0486 / 57 . 10 . 43

Palmares

2019Mathias Philipsen
2018Tim Peeters
2017Tim Peeters
2016Chris Maes
2015Jelle Rogmans
2014Jan Deweerdt
2013Stief Gijsen
2012Eddy Van Beers
2011Kris De Groot
2010Kris De Groot
2009Jelle Rogmans
2008Marc Van Dyck
2007Tim Peeters
2006Sven Gorts
2005Tim Peeters
2004Johan Verduyckt, Tim Peeters
2003Andy Ooms
2002Andy Ooms
2001Filip Van Lerberghe
2000Mathias De Wachter