Diploma- en prijsuitreiking

Last Updated on 23 juni 2024

Zondag, 16 juni 2024 werden onder  grote belangstelling van ouders en jeugdspelers de trofeeën en  de medailles uitgereikt aan de winnaars van het All-Roundtornooi (A-, B- en C-reeks), het Rapidkampioenschap, de Ladderwedstrijd én … het Stappenkampioenschap!

Grote ‘slokop’ was Jasper Mareels-Dutry die alle interne competities wist te winnen. Heel knap en nog nooit door iemand voorgedaan!

Nadien volgde de uitreiking van de getuigschriften en diploma’s. Een 40-tal examens van  Opstapje 1 en Stap 1 tot Stap 6 werden afgenomen einde mei 2024 bij jeugdspelers en volwassenen. Ook begeleiders testten hun kennis en dat met wisselend succes. Pieter slaagde er wel in de hoogste Stap 6 succesvol af te ronden! Proficiat!

Ondertussen nemen al heel wat ‘oudere’ jeugdspelers deel aan diverse tornooien zoals het Clubkampioenschap, het Geels Open en de Nationale Interclub. Dat is een zeer positieve evolutie.

Ook onze jongsten laten van zich horen! Mathis Cuyvers werd in november reeds Liga-kampioen bij de -8. Een talent dat nog in volle ontwikkeling is.  Ook aan het BJK te Turnhout in mei jl. namen heel wat GSK’ers deel. En … Rosalie Heuvelmans (-8) plaatste zich voor het WK in Italië. Ook aan beiden een ‘dikke proficiat’.