Clubkampioenschap editie 2022 gestart

Last Updated on 17 juli 2023

Het Zuiderkempentornooi is achter de rug – met als winnaar Wim Luyckx (proficiat, Wim!) – en dus kunnen we ons  vanaf vrijdag, 21 oktober concentreren op ons clubkampioenschap dat loopt tot vrijdag, 9 december. (8 rondes)

Toch even opmerken dat …

Je kan je inschrijven voor elke ronde tot donderdag, 18.00 u.  bij tornooileider Andreas De Troy. Diezelfde avond zorgt Andreas voor de paringen en stuurt die ‘s avonds door. 

Andreas De Troy, tornooileider
015/527542 – 0486/793701
adtschaak6@edpnet.be

De partijen beginnen op vrijdagavond om 20.15 u. in ons clublokaal met hetzelfde tempo als in de Zuiderkempen.

De resultaten worden doorgegeven voor eloverwerking.

Leden mochten een voorspelling doen voor het podium van deze editie. En merkwaardig … alle tien deelnemers gokten dat Wim opnieuw clubkampioen zal worden. Voor de plaatsen 2 en 3 waren de meningen meer verdeeld.

De favorieten lieten zich tijdens de 1ste ronde alleszins niet verrassen: zowel Wim, John, Kobe (Bleuzé), Pieter en Johan scoorden het volle punt. Chris echter moest genoegen nemen met een halfje. Volgende ronde nu vrijdag, 28 oktober om 20.15 u. in ons clublokaal. Als je wil deelnemen, schrijf je dan tijdig in bij Andreas.