quiz 2017

Al reeds enkele jaren verzorgt de SK Geel een quiz voor de leden. In het verleden zorgden zowel Jos, John en Andreas (vorig jaar nog) al voor een avond vol quizplezier. Dit jaar heeft Chris de taak op zich genomen om een avondvullende quiz, met veel muziek, films, foto’s en af en toe een schaakvraag te presenteren. Om het aantal deelnemers wat op te krikken zijn dit jaar ook de partners (eega’s, vrienden, vriendinnen), sympathisanten en bevriende schaakclubs van harte welkom.

De quiz vindt plaats in Het Wijnhuis op vrijdag 3 maart, start rond 20.30 u en is afgelopen omstreeks 23.00 u.

Alle combinaties van 2 personen tot en met 5 personen zijn toegestaan en je kan alvast  eens nadenken of je een leuke naam weet voor je ploegje. Je mag, maar is niet verplicht Chris   altijd al iets laten weten als je van plan bent van mee te doen. Dan weet hij alvast hoeveel kopieën hij ongeveer moet afdrukken. Inschrijven ter plaatse kan natuurlijk ook nog altijd.
Iedereen van harte welkom.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als vrijdag Getagged