Nieuw adres voor thuisronde 9 op 20 maart in de NI

Op zondag 20 maart spelen we eenmalig onze thuisronde niet in het vertrouwde Wijnhuis, maar wel in café de Holvenhoeve. (adres: Holvenstraat 132 2440 Geel). Reden hiervoor is de drukte die gepaard gaat met de Palmenmarkt in Geel.

Voor onze bezoekers uit Oude God raden wij dan ook volgende route aan:

Neem afslag Geel West – Volg richting Geel – Na ongeveer 4 km op groot rond punt neem je de richting Kasterlee/Turnhout  (ringweg R14)(3/4 van rond punt) – Bij de 3de lichten rechts volgen (pijl Ten aard)en hier zeker niet rechtdoor en/of GPS volgen- Ringweg(R14) blijven volgen tot volgende lichten(einde ring) en daar rechts afslaan richting Geel centrum – Na +- 500 m rechtsaf de Kapelstraat in – de Holvenhoeve bevindt zich nu 200m verder aan je rechterhand op de hoek van de Holvenstraat en de Kapelstraat.

Er is voldoende parkeerruimte voorzien rondom de Holvenhoeve.