Mathias wint Condichesstornooi.

Ondanks de slechte weersvoorspelling waren er toch 18 moedigen aanwezig om aan de 13de editie van het Condichesstornooi te beginnen. De nieuwe locatie, het Stadspark van Geel, vormde een prachtig decor voor dit loop- en schaakspektakel.

Fons zorgde voor een uitgekiende tafelopstelling en de eerste ronde kon van start gaan. We noteerden een kleine verrassing met een verdiende remise van Arthur tegen Eddy. In de overige rondes, die op een regenbuitje na, ‘droog’ konden worden afgewerkt verliep alles min of meer normaal. Zo kwam de topper tussen Mathias en Eddy in de laatste ronde op het programma : een spannende partij die op remise eindigde. Daarmee stelde Mathias zijn overwinning veilig. Hij won deze editie met 4,5 punten, proficiat ! Eddy en John deelden de tweede plaats. Zij scoorden 4 punten. Een knappe derde plaats was weggelegd voor Arthur met 3,5 p.

mathiascondichess