Zuiderkempen : R4&R5 te Noorderwijk & Westerlo

Heel wat GSK’ers – zes – gaven verstek voor de 4de ronde te Noorderwjk. Van de aanwezige clubgenoten scoorden Mathias, Chris en Guy overtuigend. Johan had geen verhaal tegen Kris DG; Jos verslikte zich is een Benoni tegen Patrick VDL en Manu was in tijdnood erg lief voor Michelle G om haar zijn extra stuk en nog wat pionnen cadeau te doen. De 5de ronde werd gespeeld in het gerenoveerd Parochiecentrum van Westerlo. In de speelzaal waren de tafels gegroepeerd per 5 en op elk van de drie rijen vochten drie GKS’ers voor een mogelijk winstpunt. De puntenoogst was mager. De eerste en de derde rij wisten allebei slechts één puntje te veroveren. Dat waren Mathias tegen een secuur spelende Jef V en Jos die de dame van Gaston V wist op te sluiten. Op de tweede rij ging het een tikkeltje beter : John remiseerde tegen Patrick VDL en Seppe wist de aanval van een ontketende Louis L af te slaan. Al met al bestond de buit slechts uit een magere 3,5 op 9. In de rangschikking klimt Mathias gestaag naar de top; hij staat nu op plaats 4. Ook Seppe doet een goede zaak en springt naar een 7de plek. Johan volgt hem op de hielen op plaats 8. De voorlaatste en 6de ronde wordt eveneens gespeeld te Westerlo.