Zuiderkempen : Ronde 2 & 3 te Geel

Elf nieuwe inschrijvingen brengen het totaal aantal deelnemers op 35. Het groepje Geelse spelers verdubbelt en als klap op de vuurpijl staat Johan na deze rondes alleen aan de leiding! Kris De Groot volgt op een half puntje. Chris staat op een knappe derde plaats en verder klasseren Johan en Seppe zich in de eerste tien van de rangschikking.
Mathias en Guy Verwimp hebben elk, na twee afwezigheden, één punt. Beiden kunnen zeker zich nog een weg banen naar de top! Of dat voor Manu (V), Fonske en Jos ook het geval zal zijn is nog een open vraag. De volgende ronde zal uitwijzen of ze al dan niet hun score op 50% weten te brengen. Onze nieuwelingen Geert, Bert en Guy Vangeel ervaren dat in dit tornooi de puntjes niet voor het rapen liggen. Elk halfje zal dan ook in dank aanvaard worden.
Ondertussen levert Tim Peeters week na week prachtig werk door alle partijen in te geven. Je kunt ze naspelen op de website van Rokade Westerlo onder de rubriek ‘Zuiderkempen’.
De 4de ronde vindt terug plaats in het Parochiecentrum te Noorderwijk.