Meer dan 30 jeugdspelers ontvangen een getuigschrift of diploma !

Naar goede gewoonte houdt de Geelse Schaakkring haar diploma- prijsuitreiking in het begin van juni. Dit is een ideaal moment om de activiteiten van het afgelopen werkjaar samen af te sluiten. Er zijn heel wat interne tornooien gespeeld : de All-roundcompetitie, het Rapid-, de Ladder- en het Stappenkampioenschap. De top-3 van elk tornooi zie je op bijgaande foto’s.

Daarnaast zijn er ook de uitslagen van de evaluaties die afgenomen zijn in januari en mei. Iedere jeugdspeler die deelnam aan het examen ontving een getuigschrift of een diploma. Ook twee volwassenen durfden de uitdaging aan.

Dit jaar namen we ook afscheid van 3 lesgevers Suzy, Filip en Luc. Filip en Luc hebben er heel wat dienstjaren op zitten en menig jeugdschaker heeft er les van gehad. Suzy stond dit jaar – samen met Luc – in voor de 1ste Stappers. Hartelijk dank voor jullie inzet namens het bestuur en onze jeugdschakers !

Jeugd 2013-1

Jeugd 2013-2 Jeugd 2013-3 Jeugd 2013-4 Jeugd 2013-5 Jeugd 2013-6 Jeugd 2013-7 Jeugd 2013-8 Jeugd 2013-9 Jeugd 2013-10

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen