Nieuw Geels Open: alea iacta est

… oftewel: de kogel is (est) door de kerk. De winnaar, nee, winnares is Hanne. Nadat Mathias en Sven eerder op de avond remise hadden gespeeld, volstond een remise voor de eindzege. Misschien zat er nog meer in toen de GSM van haar tegenstander rinkelde, maar Hanne was zo geconcentreerd dat ze dat niet merkte ;-). Proficiat Hanne! Op de tweede plaats met evenveel punten maar iets minder NGO-weerstandspunten, eindigt Sven. Sven speelde een erg sterk tornooi waarin hij alleen tegen de latere winnares de duimen moest leggen. Knap! Op de derde plaats eindigt Mathias, die misschien wel het zwaarste parcours van allemaal kreeg voorgeschoteld (temeer omdat hij als enige zichzelf niet moest bekampen.)
Verderop in reeks A vinden wij Chris, Nicolas (die met de week sterker werd), Eddy en Johan.
Hanne krijgt de houten koning dus mee naar huis. Om hem definitief te behouden als blad-in-bedwanghouder, vliegenverpletteraar en echtelijke-twistenbeslechter moet ze echter *nog* twee keer het tornooi winnen.
Iedereen van hoog tot laag is bedankt voor zijn of haar deelname! En wat we dus eigenlijk wilden zeggen: de fles was voor Simon, die ze vergat. Toen wij voortgingen, stond ze nog steeds op de kast maar wij steken onze hand niet in het vuur voor de rest van de clubleden.