Nieuw Geels Open Ronde 3

Het Wijnhuis hing gisterenavond bijna scheef van de vele elopunten… we moesten vragen aan de hoogst gequoteerden om zich over de ruimte te verspreiden, en dan wandelde Wim Luyckx daar nog nietsvermoedend tussendoor! Ook het wederoptreden van Kadir (met een overwinning natuurlijk) zat daar voor iets tussen.
Hanne snoept de leidersplaats af van Chris. Zij kreeg voor haar overwinning tegen de koploper de bonus van 0.25 punten. Sven sluipt op kousenvoeten naderbij, hij heeft evenveel punten. Daarachter bevinden zich Mathias, Chris, Eddy en Simon met 0.25 punten achterstand. Niks dus!
Vermeldenswaard is de knappe remise van Fons tegen onze voorzitter. De fles Cava ging naar Guy. Laat ze smaken, Guy!
Volgende week is het ons jaarlijks oplostornooi. Iedereeen welkom, ’t is telkens een plezante avond met Eddy.