Nieuw Geels Open Ronde 2

Er is nog slechts 1 maximum na gisterenavond: Chris, die hiervoor onze voorzitter moest verslaan. Daarnaast waren er 2 spannende en late remises van Nicolas, Johan, Sven en John, en ook de (r)entree van de familie Goossens ging niet ongemerkt voorbij. Hanne en Alexander namen niet alleen de 2 punten mee naar huis, maar Hanne ook de fles Cava.
Er is reeds een duidelijke kloof tussen reeks A (11 spelers) en reeks B (de rest), maar wie momenteel comfortabel op 1.25 punten staat en volgende week verliest of afblijft, zakt al meteen, terwijl ge in reeks B kunt blijven zolang ge wilt. Vergeet ook niet dit: wie volgende week wint van Chris, krijgt 0.25 punten extra!
De uitslagen en de stand zijn te vinden via de link hiernaast (Geels Open Kampioenschap). Als ge niet ziet wat ge verwacht, probeer dan eens om de pagina vernieuwen (F5).