Eddy clubkampioen !

Eddy is met een schitterende 8 op 8 onze nieuwe clubkampioen. Niemand kijkt daar van op! Twee van onze oudjes, Jos en Horst, kwamen al bij al nog het dichtst bij een remise maar het mocht niet zijn. Even schitterend is de tweede plaats van Mathias. Ook hij behalade 8 overwinningen maar had daar een partij meer voor nodig. Het kan tellen. (Nu vrijdag kunnen we hem gezamenlijk het vuur aan de schenen leggen.) Ook Chris moet in de bloemetjes worden gezet: hij verloor van de eerste twee en won al zijn overige partijen.

Kortom, de nieuwe kampioen won alles. De tweede won alles behalve de partij tegen de nieuwe kampioen, en de derde won alles behalve… enfin, ge weet wel, het is dus allemaal meer dan verdiend.

Verderop volgen Johan en Frederic, en we onthouden ook het sterke tornooi van Horst en de goede prestatie -in moeilijke omstandigheden- van John. Misschien ook de overwinning van Fons in de voorlaatste ronde.