Nationale Interclub ronde 4

Hoi ,

Even een klein vuiltje in de motor van Geel 1wat resulteerde in een eerder bescheiden overwinning. Ze blijven dan ook tweede in hun reeks en  dus kan ik jammer genoeg niet zeggen . Geel 1 is 1ste , Geel 2 is 2de en Geel 3 is 3de.

Geel 2 haalde in Brasschaat netjes de volle buit binnen dankzij de overwinningen van onze youngsters Mathias en Ben en de remise (voor de ploeg 🙂 ) van Simon. Enkel John verloor en mensen dit is niet meer dan menselijk hoor; want recent nog vader geworden en dus duidelijk kampend met een chronisch slaaptekort. We hadden hem nochtans gewaarschuwd hoor dat het gedaan zou zijn om 's avonds nog gezellig wat in de" latest trends in de Sveshnikov" te snuisteren.

Geel 3 mocht naar het verre Ukkel en ze deden het daar goed. Jorn , als back-up, voor Eddy Vankerckhoven; deed het zo goed dat hij al na een halfuuurtje het volle punt binnen had. Lang wachten was zijn deel dus en dan had hij nog de terugreis voor de boeg met een naar zijn mening zeker en vast " raar stelletje kwietebieten"

Een pak voor de broek voor Geel 4 ( 12-4), waarop Geel 5 dacht dit kan nog net iets beter en ja zij wonnen met 3-12 , maar ja blijft natuurlijk jammer dat Arthur niet heeft kunnen spelen wegens forfait.

Geel 6 speelde gelijk ( 8 -8)en te onthouden is dat Evi toch weer netjes won op bord 1.

Tot over 2 weekjes, want dan spelen we thuis ronde 5.

Chris