Nationale Interclub ronde 2

Hallo;

Geel 1 trad dit keer met zijn sterkst mogelijke opsteling op en dan weet je dat met een gemiddelde van 2171 elo er geen kruid tegen opgewassen is; Westerlo 1 verloor dan ook met 5 1/2 – 1/2 ; enkel Luc Claes wist Hanne op een remise te houden.

Geel 2 op bezoek bij Tessenderlo haalde ook het zwaar geschut boven en won met droge 4 -0 cijfers. Ik denk dat ze die tornado niet hadden zien aankomen in Looi.

Ons ploegske , Geel  3 dus ,won weeral met 3-1 en het was weeral dezelfde die de kop van Jut was. Gelukkig was ik zelf met de auto en kon dus dreigen (de enige dreiging van de dag) dat ze maar met het openbaar vervoer naar huis moesten, indien ze me te erg zouden uitlachen. Heb dringend behoefte aan een mental coach; misschien maar eens polsen welke ze in Man. United gebruiken ( 1-6 op hun kas tegen City , hoera voor onze Belg V. Kompany)

Geel 4 moest met een verkorte ploeg de verre verplaatsing naar Gent maken en Seppe liet zien dat je en bord 1 en chauffeur kan zijn en toch kan winnen. Jeroen won van Jan Van den Berghe is dat niet die specialist van ons koningshuis ? Misschien wat snel van start gegaan met zijn koningin (Paola)  en den Albert onbeschermd thuis achtergelaten ?

Frederic heeft met Geel 5 een volledige familieploeg op de been gebracht en met goed resultaat ; enkel Floris verloor nipt( had volgens Frederic wel gewonnen gestaan)

Geel 6 verloor tegen het zeer geroutineerde Schilde 1 ; enkel Evi wist na "lang" spelen (dixit papa Marc) Luc Dermul (1850 elo) op remise te houden ; wat toch wel knap is.

Zo dat was het weer ,tot over 2 weken (06/11) en dan zien we mekaar weer voor de volgende thuisronde.

Chris