Nationale Interclub ronde 1

Dag,

Zo de kop is eraf (die van mij in elk geval), want de prachtige speelzaal van 't Wijnhuis was weeral het toneel van onze eerste thuisronde in de NI. Ambities hebben we uiteraard; kan ook moeilijk anders na het debacle van vorig seizoen en het mag gezegd worden dat we onze stempel stevig gedrukt  hebben, want Geel 1 tot en met 3 wonnen met sprekend gemak hun wedstrijd. 3 steigers dit jaar Chris, hoorde ik al iemand zeggen in de analysezaal; gaat dat geen problemen geven in het seizoen 2012-2013 ? F had dus duidelijk nog niet gehoord van het vel van de beer.

Vanaf Geel 4 werden de resultaten dan weer wat minder, want Geel 4 t/m en 6 verloren dan ook hun wedstrijd maar dat geeft  niet want gisteren hebben toch weer een pak  jongeren weer wat ervaring kunnen opdoen .

Ervaring hadden onze eerste borden in Geel 5 en 6 zeker en vast want met Herman en Horst hadden we toch weer 2 krasse oudjes in onze ploegen. Waar anders dan in het schaken kan je trouwens deze fantastische mix van jong en oud  nog vinden.

Over precies 2 weken ( 23 oktober )spelen we weer ronde 2 in de NI  en we moeten met zijn allen op verplaatsing . Als dat maar geen files gaat geven.

Chris