37ste Kampioenschap van de Zuiderkempen

Voor de 2de ronde van de Zuiderkempen mochten de spelers plaats nemen in de knap gerenoveerde zaal van het parochiecentrum te Noorderwijk. Die  accomodatie werkte inspirerend voor nieuwkomers Chris en Johan. Ook Simon scoorde het volle punt maar moest daarvoor zijn clubgenoot Seppe verslaan. Jos moest vrede nemen met een remise. Daarmee scoorde de Geelse delegatie 3,5 uit 8. In de rangschikking is het 'Westerlo boven' : er staan 9 (!) spelers in de eerste 10.  De uitslagen en volledige rangschikking vind je hier bovenaan op de pagina onder 'Zuiderkempen'.

Het Jeugdtornooi van de Zuiderkempen telde elke ronde 4 deelnemers. Evi staat aan de leiding met een knappe 2 uit 2. Kobe Bleuzé kon voorlopig nog niet scoren.

Voor de 3de ronde trekken we naar de thuishaven van de Rokadisten: het parochiecentrum van Westerlo. Iedere geïnteresseerde schaker, zowel jeugdspeler als volwassenen, kan ook nog vanaf deze ronde starten. Begin jeugdtornooi : 20 u. – begin Kampioenschap : 20.15 u.