Sander (en misschien Sven) vanavond live op schaakfabriek.be

Van onze correspondent John Nuyens :

Dames en heren,
Voor diegenen onder u die het schaaktornooi in Brasschaat niet aan het volgen zijn, een kleine update over de Gelenaars:
Na 4 rondes heeft Sander Vandevenne 3,5/4. (Hij staat daarmee, laten we het positief bekijken: ex aequo 4e!)
Hij is vandaag uitgeloot tegen FM Gorik Cools. Deze partij is live te volgen op schaakfabriek.be vanaf 19.00 uur deze avond.Sven Gorts heeft 3/4 en is deze avond uitgeloot tegen Hendrik Ponnet. Tot gisteren werden 7 partijen van het open live gegeven. Aangezien er één partij wegvalt in de masterreeks, komt er misschien een livebord bij in de open. In dat geval is ook de partij van Sven live te volgen vanavond.
 
Frederic Ingelaere heeft ook 3/4, na gisteren te hebben gewonnen tegen Willem Hajenius (een vroegere + 2100 geloof ik). Als Frederic op zijn elan doorgaat, zien we hem een van de volgende dagen misschien ook op de liveborden verschijnen.
 
De jongsten van de club zijn ook meer dan behoorlijk aan het spelen.
Ben Tuerlinckx en Tijl Ingelaere hebben allebei 2,5/4, Abelardo Rodriguez heeft 2/4.
Arthur Ingelaere, die net zoals zijn broer Tijl intrinsiek veel sterker is dan zijn vader (staat hier ergens een smiley die zijn tong uitsteekt?) moet dit tornooi nog 2 punten goed maken op laatstgenoemde.
 
Mensen die graag ter plaatse gaan supporteren: op de website van de masters brasschaat kan je de praktische info vinden. Deze avond is er ook een boekenstand aanwezig.
 
Vriendelijke groeten,
 
John
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen