Proficiat Jorn, onze nieuwe Stappenkampioen !

Bij het ingaan van de laatste ronde had Jorn al zoveel punten voorsprong dat hij reeds zeker was van de kampioenstitel. Als hij zijn laatste partij won, sloot hij het kampioenschap af met de perfecte score van 100%! Daar stak Arthur echter een stokje voor. Die wist met zijn goede loper en de pionnenmeerderheid op de damevleugel de winst af te dwingen. Net als vorig jaar eindigt Arthur op een knappe tweede plaats. Evi, die enkele rondes aan de leiding had gestaan maar tegen Jorn nipt de duimen moest leggen, hield Steven in bedwang. Evi won een pion en welke trucs Steven daarna ook probeerde, het was boter aan de galg. Door die overwinning mag Evi mee op het podium om een beker in ontvangst te nemen.

Tegen dat grote geweld van de 4de en 5de Stappers aan de top van de rangschikking konden onze 'beginnelingen" weinig inbrengen. Wouter Steegmans (Stap 1) op plaats 22 en Kobe Belmans (Stap 2) op plaats 12 klasseerden zich als beste van hun respectievelijke groep.

Proficiat aan de winnaars van de trofeeën en de medailles, bravo ook aan alle deelnemers voor hun inzet en hun fair-play tijdens de partijen!