Ronde 11 Nationale Interclub

Hallo;

Zullen we starten met het goede nieuws ? Yippie Ya Yee Geel 2 weet zich te redden na een knappe overwinning tegen Oude God . De eerredders van dienst waren Frederic (1/2) – Ben (1) – Tijl (1) – Arthur (1/2). Knap gespeeld gasten. OK en dan nu het wat droevigere en soms toch ook wel grappige nieuws. Zoals verwacht heeft Geel 1 zich niet kunnen redden en in extremis eindigen ze dan nog eens laatste ook . By the way wisten jullie dat 4 !!! van de 5 Geelse ploegen dit jaar als laatste eindigden. Zo slecht dat het bijna grappig is en moest ik trainer zijn van bv voetbalploeg SK Geel dan lag ik lang met mijn klikken klakken op de straat.

7 – 1 was het eindresultaat in Humbeek dus echt spannend is het dan ook nooit geweest . Enkel de knappe resultaten van Sander op 1 tegen Tonoli  en Mathias op 4 tegen Vandenberkmortel zijn de moeite van het onthouden waard.

Geel 3 ,reeds lang veroordeeld, trok met goede moed naar Ans . Wat zij echter niet wisten was dat zij  daar in een titeldebat gingen terechtkomen, want Ans 2 zou maar best met grote cijfers winnen , wilden zij Welkenraedt achter zich laten en zodoende waren enkele (zeer) grote kanonnen bereidt om op (zeer) kleine musjes te schieten. Einduitslag ? 4-0 dus. Schutters : S. Hautot 2450 elo – C. Gulbas 2400 elo – J. Lafosse 2100 elo – Manne 1850 elo. De musjes : Eddy VK – Seppe – Horst – Fons. Hé he er kan toch nog gelachen worden.

En wie eindigde er nu voor wie ? Geel 4 ? Geel 5 ? . Weet het niet,heb nog niet naar de bordpunten gekeken, weet alleen dat achter hen het kadertje wordt afgesloten en dat ga ik nu ook maar doen. Genoeg onzin verkocht voor een heel seizoen ga direct aan een infuus hangen met een mix van uitgelezen single malt Whisky's.

Saluut;

Chris