Nationale Interclub ronde 10

Hallo;

Het heeft niet mogen zijn, ook onze laatste thuiswedstrijd tegen kersvers kampioen Anderlecht leverde geen matchpunten op. Met H. Grooten op bord 1 hadden zij een kleine verassing in petto voor ons echter hun zwakke 7 de en 8 ste bord brachten  toch zeker een sprankeltje hoop dat we in de voorlaatste ronde misschien  wel de broodnodige matchpunten zouden binnenrijven. Nee dus en willen we ons behoud verzekeren dan zullen we de laatste ronde tegen concurrent Humbeek niet alleen gewoon moeten winnen; maar dit  dan ook nog eens met een monsterscore. Maar ja  iedereen is vrij om in mirakels te geloven en zeer af en toe gebeuren die ook wel eens echt.

Geel 2 tegen leider Westerlo pakte zondag wel een punt en zij hebben dan ook goede hoop om hun verblijf in 4de met een jaartje te verlengen, wat niet kan gezegd worden van Geel 3 dat nu, na verlies tegen voorlaatste Landen; reeds definitief is veroordeeld tot degradatie.

Geel 4 en 5 verloren beiden van respectievelijk Westerlo 3  en St. Niklaas 2 ; echter hou zit het met de onderlinge strijd ? 

Geel 5 staat voorlaatste met 4 matchpunten en 67 bordpunten. Geel 4 staat laatste met 2 matchpunten en evenveel bordpunten . 't Ziet er dus goed uit voor de youngsters van Jos.

Chris