Ronde 7 Nationale Interclub

Hallo ,

Vorige ronde nog wat zitten lachen (klein waakvlammetje, geen lichtpuntjes enz…)met de jonge gasten van Geel 5 en zie ik krijg onmiddellijk lik op stuk want zij waren de enige ploeg dit gisteren 2 matchpunten wisten te verzilveren. Knappe revanche Evi; Laurens; Jorn en Alexander.

Zelf kon ik nochtans elk waakvlammetje wel gebruiken want na luttele zetten tastte ik reeds in het duister wat dan ook resulteerde in een dikke 0 na ongeveer 25 zetten. Gelukkig konden mijn teamgenoten de zaak nog min of meer rechtzetten zodat we uiteindelijk met Geel 1 nog een billijk gelijkspel kregen. Geel 2 kon helaas deze week ook geen punten pakken , want de beide Ingelaertjes verloren wat ongelukkig hun partij, wat voor Tijl al geleden was sinds ….. en Geel 4 speelde gelijk met slechts 3 spelers , waarvan er ééntje Fons heet (ik bedoel hier duidelijk niks negatief mee hoor).

En ja het zieke kindje (Geel 3) is nog steeds niet beter en de nabije toekomst vraagt dan ook zoetjesaan meer  een palliatieve behandeling dan een sterke remedie en kijk hier zie ik nu ineens dan toch weer volop het licht schijnen voor mijzelf, want wie weet word ik daar misschien wel met open armen ontvangen.

Chris