Nationale Interclub ronde 6

Hallo,

Geen al te beste ronde voor de Geelse ploegen, want enkel Geel 1 wist een puntje te pakken in Eynatten. Kadir heeft nog lang geprobeerd om zijn toreneindspel met randpion om te zetten in winst, maar uiteindelijk kon zelfs hij geen ijzer breken met handen. Het gaat goed met Geel 1, want uit hun laatste 3 wedstrijden haalden ze maar liefst 5 matchpunten en met het (nipte) verlies van Mechelen en Humbeek deden ze ook deze week weer goede zaken.

De volgende ontmoeting (23 januari)van Geel 1 is thuis tegen Mechelen en dit zal alvast een zeer belangrijk duel worden in de degradatiestrijd.

Geel 2 komt dit jaar maar niet op dreef, want ook nu zondag verloren ze tegen een tegenstrever waar zeker meer had ingezeten. Met slechts één punt staan ze laatst, echter ze hebben de sterkste al gehad en je hoeft maar 2 wedstrijden na mekaar te winnen om de kloof helemaal dicht te rijden.

Verassend verlies ook voor Ben en Abelardo tegen de oudjes (relatief dan) Paul en Frans uit Rijke-Vorst. Tijl was de enige die een remise wist te behalen en volgens zijn pa heeft hij al niet meer veloren sinds het beging van de heruitzendingen van FC De Kampioenen (amai da’s lang)

Bij Geel 4 en 5 waren de remises van Alexander en Arthur de enige lichtpuntjes (waakvlammetjes) de rest staat klaar om over 14 dagen revanche te nemen op hun tegenstrever en op de schrijver van dit stukje,

Chris