Nationale Interclub ronde 5

Hallo, eindelijk begint Geel in de NI op dreef te komen; want maar liefst 3 van de 5 ploegen pakten gisteren uit met een monsteroverwinning.

Laat ons mischien deze keer eens van wal steken met de jeugdploeg van Jos, die met Evy- Steven -Alexander en Sven aan het roer Burcht 4 overwonnen met maar liefst 3,5 – 05. Knap werk jongens (meisje).

Van hetzelfde laken en pak kreeg trouwens Schilde 1 van Geel 2. Zij (Ben- Abelardo – Tijl en Frederic ook een beetje) hebben talent voldoende om rustig, zonder degradatiegevaar, hun seizoen in 4de afdeling af te maken.

Geel 1 keek tegen CREB 1 vooral uit naar een eerste thuisoverwinning, waarbij ze dan met vol vertrouwen de winterrust konden ingaan en die overwinning kwam er zowaar makkelijker dan verwacht, want zodra Mathias als eerste zijn partij schitterend had gewonnen was het hek van de dam; want met maar liefst 5 overwinningen en 3 remises werd CREB overtuigend teruggestuurd naar onze (voorlopig toch nog) hoofdstad Brussel.

Geel 4(5de afd) en Geel 3 (4de afd) moesten het hoofd buigen voor hun tegenstrevers en voornamelijk voor Geel 3, met slechts 1 matchpunt, zal het nog een lange strijd worden om het behoud in 4de te verzekeren.

Geniet nog van de eindejaarsfeesten en dan zie ik jullie graag terug op 9 januari 2011 voor ronde 6.

Chris